Vi tilbyr

Telemark Taxi tilbyr er bredt spekter av tjenester innen persontransport.

telemark taxi sjåfør

Taxi

Vi tilbyr transport med taxi over hele fylket.

Oppgi ved bestilling om du ønsker elektrisk taxi, barnesete, har med hund eller om du har med mye bagasje. Vi gjør hva vi kan for å stille med det kjøretøyet du ønsker.

Maxitaxi

Persontransport fra fem til 16 personer, transport av funksjonshemmede i rullestol, bryllups- og selskapskjøring, samt annen gruppetransport.

Neste gang dere skal på tur med foreningen, vennegjengen eller bedriften, så be om en pris fra oss.

telemark taxi sjåfør mann
telemark taxi sjåfører

Flytaxi

Ta taxi eller maxitaxi / taxibuss til eller fra flyplass. Da kommer du trygt og effektivt fra dør til dør, og du trenger ikke tenke på parkering eller bytte av transportmidler underveis.

  • Til og fra Torp Sandefjord lufthavn
  • Til og fra Oslo Gardermoen lufthavn
  • Til og fra Kristiansand Kjevik lufthavn
  • Til og fra Notodden lufthavn

Bedriftsavtaler

Bruker dere mye taxi og maxitaxi/taxibuss, så kan dere ta kontakt med oss for å få en bedriftsavtale. Da kan dere få månedsfaktura og forhandle fram rimeligere priser. Benytt kontaktskjema eller send en epost til sentralbordet@telemarktaxi.no.

kontakT oss
telemark taxi sjåfør maxi taxi
Contact Card Image

Hva er beste fastpris for bedriften til:

Rådhusplassen 2, 3724 Skien

telemark taxi 4 sjåfører

Gruppereiser

Det vil ofte være stor taxi eller maxitaxi/taxibuss som er det rimeligste transportmiddelet når man er en gruppe som skal på reise. Ta kontakt med oss å sjekk om det ikke lønner seg å bruke oss, og dere kan bli fraktet fra dør til dør uten å tenke på parkering og om ulike transportmidler korresponderer.

kontakT oss

Flexiruter

Vestfold og Telemark Fylkeskommune har Flexiruter i mange kommuner, som er et kollektivtilbud utført med taxi og maxitaxi/taxibuss mot en billettpris til kr 35 hver vei. Se mer informasjon her: Flexiruter (farte.no)

kontakT oss
telemark taxi sjåfør mann
pakketransport

Pakketransport

Når det haster med å få levert en pakke, så kan vi hjelpe deg. Vi er raskere enn vanlig budbiltjeneste, og er tilgjengelige 24-7-365. Ta kontakt med sentralen for å få tilbud.

(På pakketransport er det 25 % merverdiavgift, mot 12 % på persontransport.)

kontakT oss

Pasientkjøring

Vi har lang erfaring med kjøring av pasienter til og fra behandling. Alle sjåfører må bestå eget kurs gjennom Pasientreiser, samt gjennomgå førstehjelpsopplæring minst hvert tredje år. Siden det er Pasientreiser som er oppdragsgiver, så må alle bestillinger og endringer foretas gjennom dem. 

kontakT oss
pasientkjøring
skoleskyss

Skoleskyss

Vi kjører barn, ungdom og voksne til og fra skolen. De fleste skolereiser er på oppdrag for Vestfold og Telemark fylkeskommune, men flere er også for kommunene direkte eller gjennom andre oppdragsgivere. Bestillinger og endringer skal oftest gjennom oppdragsgiver. Skoleskyss som skal avbestilles bør meldes inn raskest mulig til vårt sentralbord. 

kontakT oss

TT-Ordningen

TT-ordningen (Transporttjenesten for funksjonshemmede) er et tilbud til personer som på grunn av sterk og varig funksjonsnedsettelse, fysisk og/eller psykisk, ikke kan benytte ordinær kollektivtransport.

Hensikten er å gi et transporttilbud for sosiale formål. Ordningen bidrar således til mulighet for deltakelse og likestilling i samfunnet, og økt livskvalitet for den enkelte.

Vestfold og Telemark fylkeskommune – TT-ordning (vtfk.no)

kontakT oss
TT-ordningen