TELEMARK TAXI

Vinje Taxi

Vinje Taxi er en del av Telemark Taxi, som tilbyr taxi-tjenester i hele Telemark. Vinje Taxi kan tilby alt fra drosjer, til flexiruter og pasienttransport.

telemark taxi maxi taxi

Vinje Taxi - en del av Telemark Taxi

Vinje Taxi har nylig blitt en del av det større og mer omfattende Telemark Taxi-nettverket. Denne sammenslåingen vil styrke vårt fotavtrykk i Telemark-regionen og forbedre tjenestene vi tilbyr til våre kunder. Vi holder aldri stengt. Uansett når på døgnet du trenger oss, enten det er tidlig morgen eller sent på natten, vil en av våre dedikerte sjåfører være klar til å transportere deg til ønsket destinasjon.

 

Trygt frem med Vinje Taxi

Alle våre drosjer er utstyrt med Frogne taxametersystem, et MID-godkjent system som sikrer en rettferdig og transparent prissetting. Våre biler gjennomgår periodisk kontroll hvert år for å sikre at de overholder alle lovmessige standarder. Vi tar også din sikkerhet på alvor; alle våre biler har installerte alkolåser.

Vår telefonsentral er åpen 24/7, 365 dager i året, klar til å betjene deg. Når du velger Telemark Taxi, kan du være sikker på at en av våre dyktige sjåfører vil ta hånd om deg og sørge for at du kommer trygt til ditt bestemmelsessted.

For å bestille en taxi av Telemark Taxi, kontakt oss på 03500 på vår døgnåpne telefon. Vi er her for å gjøre din reise så behagelig og effektiv som mulig.

Her er en oversikt over hvilke tjenester vi tilbyr.

taxisjåfør

Telemark Taxi

taxi 4 personer

Taxi fra 1 til 4 personer

125

taxi 8 personer

Taxi opp til 8 personer

16

maxi taxi

Maxi taxi / buss opp til 16 personer

31

sjåfører

300

Aktive sjåfører i heltids- og deltidsstillinger

drosjeeiere

80

Drosjeeiere og løyvehavere

kjøretøy

165

Kjøretøy fordelt på taxi, maxitaxi og taxibuss.