TELEMARK TAXI

Skien Taxi blir en del av Telemark Taxi

Skien Taxi og mer enn 15 andre lokale sentraler rundt om i Telemark slår seg sammen for å etablere Telemark Taxi.

telemark taxi sjåfør

Skien Taxi, en del av noe større

Skien Taxi og Skien Taxibuss er stolte over å være en del av Telemark Taxi. Med over 150 engasjerte og profesjonelle ansatte, sikter vi mot å tilby deg den beste taxitjenesten i Skien.

Vår bilpark i Skien Taxi og Taxibuss består av 50 drosjer som alle er av høy kvalitet. Vi tilbyr et bredt spekter av biler for å imøtekomme alle typer transportbehov. Enten du trenger en standard taxi, en større bil for gruppereiser, eller spesialiserte kjøretøy for rullestoltransport. Vi har også 13 romslige taxibusser for turkjøring eller større grupper. De kan romme opptil 16 passasjerer, noe som gjør oss til det ideelle valget for større arrangementer eller firmareiser.

Vår telefon er betjent 24 timer i døgnet, 365 dager i året.

Trygt frem med Skien Taxi

Alle våre drosjer er utstyrt med Frogne taxametersystem, et MID-godkjent system som sikrer en rettferdig og transparent prissetting. Våre biler gjennomgår periodisk kontroll hvert år for å sikre at de overholder alle lovmessige standarder. Vi tar også din sikkerhet på alvor; alle våre biler i Skien Taxi har installerte alkolåser.

Vår telefonsentral er åpen 24/7, 365 dager i året, klar til å betjene deg. Når du velger Skien Taxi, kan du være sikker på at en av våre dyktige sjåfører vil ta hånd om deg og sørge for at du kommer trygt til ditt bestemmelsessted.

For å bestille en taxi fra Skien Taxi eller Skien Taxibuss, kontakt oss på 03500 på vår døgnåpne telefon. Vi er her for å gjøre din reise så behagelig og effektiv som mulig.

Her er en oversikt over hvilke tjenester vi tilbyr.

telemark taxi sjåfør

Skien Taxi og Taxibuss på 1-2-3

taxi 4 personer

Taxi fra 1 til 4 personer

125

taxi 8 personer

Taxi opp til 8 personer

16

maxi taxi

Maxi taxi / buss opp til 16 personer

31

sjåfører

300

Aktive sjåfører i heltids- og deltidsstillinger

drosjeeiere

80

Drosjeeiere og løyvehavere

kjøretøy

165

Kjøretøy fordelt på taxi, maxitaxi og taxibuss.