TELEMARK TAXI

Bø Taxi Telemark

Bø Taxi i Telemark kan tilby deg et bredt spekter av drosjetjenester. Vi er nå en del av Telemark Taxi, som dekker hele Telemark-regionen.

telemark taxi

Bø Taxi - en del av Telemark Taxi

Bø Taxi i Telemark er stolt av å være en del av Telemark Taxi. Bø Taxi ble grunnlagt i 1997, og har i dag 16 ansatte. Vi er tilgjengelig hele døgnet og alle dager. Vi har kort ventetid og kan tilby god service.

Trygt frem med Bø Taxi i Telemark

Alle våre drosjer er utstyrt med Frogne taxametersystem, et MID-godkjent system som sikrer en rettferdig og transparent prissetting. Våre biler gjennomgår periodisk kontroll hvert år for å sikre at de overholder alle lovmessige standarder. Vi tar også din sikkerhet på alvor; alle våre biler har installerte alkolåser.

Vår telefonsentral er åpen 24/7, 365 dager i året, klar til å betjene deg. Når du velger Telemark Taxi, kan du være sikker på at en av våre dyktige sjåfører vil ta hånd om deg og sørge for at du kommer trygt til ditt bestemmelsessted.

For å bestille en taxi fra Bø Taxi, en del av Telemark Taxi, kontakt oss på 03500 på vår døgnåpne telefon. Vi er her for å gjøre din reise så behagelig og effektiv som mulig.

Her er en oversikt over hvilke tjenester vi tilbyr.

taxisjåfør

Telemark Taxi

taxi 4 personer

Taxi fra 1 til 4 personer

125

taxi 8 personer

Taxi opp til 8 personer

16

maxi taxi

Maxi taxi / buss opp til 16 personer

31

sjåfører

300

Aktive sjåfører i heltids- og deltidsstillinger

drosjeeiere

80

Drosjeeiere og løyvehavere

kjøretøy

165

Kjøretøy fordelt på taxi, maxitaxi og taxibuss.