TELEMARK TAXI

Bamble Maxi Taxi

Bamble Maxi Taxi kan tilby deg et bredt spekter av tjenester, fra ordinær taxitransport til skreddersydde gruppeturer og spesialtransport.

telemark taxi

Bamble Maxi Taxi - en del av Telemark Taxi

Bamble Maxi Taxi er stolt av å være en del av Telemark Taxi. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester. Enten du trenger en standard taxitur, skreddersydd gruppetransport, eller spesialiserte tjenester som firmaturer, events, flyplasskjøring, eller turer for idrettslag og barnehager, har vi noe for deg. Med våre maxitaxier står vi også klare for større oppdrag, hvor faste priser kan diskuteres og avtales.

Kvalitet og service er hjørnesteinene i vår virksomhet. Vi investerer i toppmoderne busser og utstyr, sørger for at våre sjåfører er motiverte og godt opplærte, og jobber kontinuerlig for å være kostnadseffektive for våre kunder. Når du velger oss, kan du være sikker på at du er i gode hender.

Trygt frem med Bamble Maxi Taxi

Alle våre drosjer er utstyrt med Frogne taxametersystem, et MID-godkjent system som sikrer en rettferdig og transparent prissetting. Våre biler gjennomgår periodisk kontroll hvert år for å sikre at de overholder alle lovmessige standarder. Vi tar også din sikkerhet på alvor; alle våre biler har installerte alkolåser.

Vår telefonsentral er åpen 24/7, 365 dager i året, klar til å betjene deg. Når du velger Telemark Taxi, kan du være sikker på at en av våre dyktige sjåfører vil ta hånd om deg og sørge for at du kommer trygt til ditt bestemmelsessted.

For å bestille en taxi fra Bamble Maxi Taxi, en del av Telemark Taxi, kontakt oss på 03500 på vår døgnåpne telefon. Vi er her for å gjøre din reise så behagelig og effektiv som mulig.

Her er en oversikt over hvilke tjenester vi tilbyr.

taxisjåfør

Telemark Taxi

taxi 4 personer

Taxi fra 1 til 4 personer

125

taxi 8 personer

Taxi opp til 8 personer

16

maxi taxi

Maxi taxi / buss opp til 16 personer

31

sjåfører

300

Aktive sjåfører i heltids- og deltidsstillinger

drosjeeiere

80

Drosjeeiere og løyvehavere

kjøretøy

165

Kjøretøy fordelt på taxi, maxitaxi og taxibuss.